Nieuwe single ‘Mijn Grote Liefde’

De liefde is één van de meest bezongen onderwerpen ter wereld. Ook de nieuwe single van Eveline Cannoot gaat over dit fijne thema. Op 22 april verschijnt ‘Mijn Grote Liefde’.

Is het een autobiografisch nummer, Eveline? ‘Niet echt. In het nummer In het nummer ga ik op zoek naar mijn Grote Liefde en ik heb mijn grote liefde reeds gevonden! (lacht) Het is een lied waarin veel mensen zich zullen herkennen… Op zoek naar, lekker dromerig…

Bij Eveline’s vorige single hoorde een prachtige clip. Komt er nu ook eentje? ‘Uiteraard komt er een videoclip! Hij zal klaar zijn begin mei. Iets later dan verwacht, maar zo blijft de spanning erin hé.’

Is het een typische zomersingle? ‘Het is een up-tempo song. Maar echt een typische zomersingle? Nee… Hij hoort bij elk seizoen! Het is wel een meezinger, zeer herkenbaar…

Dus vanaf maandag, allemaal meezingen met “Mijn grote liefde” !

‘Mijn Grote Liefde’, vanaf 22 april te koop voor 0,99 euro via iTunes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.