ALS IK DANS

Het najaar lonkt naar ons… en daar hoort een nieuwe single bij! Als ik dans is de laatste song uit mijn album… Niet dat we dit hoofdstuk dan afsluiten, neen, dan begint het pas. Je kent mijn liedjes ondertussen allemaal vanbuiten en dat maakt het tijdens optredens nog plezanter!

“Als ik dans” werd geschreven door Udo Mechels. Een rasechte artiest met een ongelooflijk muzikaal gehoor. Hij hoorde dan ook mijn stem bij dit liedje en zo geschiedde… Ook bij dit nummer koos ik ervoor een videoclip te draaien met Bert Temmerman. 20 video’s hebben we al gedraaid… 20! Dat is een heel pak en ik ben er zo trots op. Voor ‘Als ik dans’ kozen we voor het prachtige effect van neonlicht, het resultaat bekijk je via deze link : https://www.youtube.com/watch?v=pdgOSf9RAZk

De song kan je downloaden via deze songlink : https://song.link/s/2GmFNoFfEzVg00L0ypGkmh

Ook dit najaar valt er vanalles te beleven! We gaan kersttoeren… Wie is “we”? Filip D’haeze en ikzelf… 2 handen op 1 buik en dat zal je voelen moest je naar een concertje komen. Data te vinden in de agenda!

Kerst met Eveline & Filip én hopelijk ook met jullie allemaal…

Dikke zoenen, Eveline x